MALATYA / BATTALGAZİ - Çamurlu İlkokulu

(0)
ÇAMURLU MAH. EYYUBİ SOK.
Vizyon
Türk Milli Eğitimin Temel Kanunu ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli, manevi ve kültürel değerlerimize sahip çıkan ve yaşatan, bilgi ve becerilerinin farkında olan, sorumluluk bilinci yüksek, bilgiye erişmek için mevcut kaynakları kullanabilen, kendini geliştiren, değişime ve yeniliklere direnmeyen bireyler yetiştirmek için, nitelikli eğitim ve öğretim yapan bir kurum olmak amacındayız.
Misyon
Başarısızlığa bahane bulacağına, çözüme çare arayan, engel olacağına, engelleri kaldıran, kendi kendine yetebilen, ben değil biz olabilen, bilgi, beceri ve ahlaki yönden gelişmiş, öğrenmeyi öğreten, üretken, çalışkan, sorumluluk bilinci yüksek bir kurum olmak ve bu nitelikte bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
08.30-14.00
SOBA İLE
Ulaşım
OKUL ÇEVREYOLUNA 500 M KADAR İÇERİDEDİR.ULAŞIM ÇEVRE YOLUNDAN GEÇEN TRAMBÜS HATTI VE MOTAŞ OTOBÜSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
SERVİS BULUNMAMAKTADIR. ÖĞRENCİLER YAYA OLARAK GİDİP GELMEKTEDİR.
ÇAMURLU MAHALALLESİ İÇERİSİNDE BULUNUR.
9 KM
OKULUMUZ 1-2-3-4 BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI VE 1 ŞUBELİ ANASINIFI OLAN BİR OKULDUR.